Zmeny v HAPPY

Dočasné nútené uzatvorenie priestorov v HAPPY a otázna epidemiologická situácia do budúcnosti, nás prinútili prehodnotiť spôsob, akým ponúkame naše služby. Rozhodli sme sa preto upraviť ponuku našich prezenčných kurzov a zároveň sa zamerať aj na kurzy v online priestore. O tom, že online je aj pre HAPPY tým správnym krokom, nás presvedčil váš záujem a vysoká sledovanosť našich videí v zákazníckej zóne. Od septembra preto prichádzame s novou, inovatívnou ponukou.

ONLINE HODINY 

Cvičiť, či učiť sa v skupine, v pravidelnom čase, sa dá aj doma. Na online hodine cez aplikáciu Zoom sa uvidíte so svojou lektorkou „naživo“, a stretnete sa podobne, ako keby ste boli v HAPPY. Túto službu už niekoľko mesiacov aktívne testujeme a v našej ponuke od septembra už nájdete samostatné lekcie Powerjogy, alebo celý kurz Anglická konverzácia.


VIDEO KURZY

Pripravili sme pre vás 4 komplexné video kurzy zdravého, bezpečného pohybu, s ktorými môžete cvičiť kedykoľvek, kdekoľvek. Videá sme natočili s HAPPY lektorkami, v našich priestoroch, a tak sa počas svojho cvičenia budete cítiť ako vo svojom známom prostredí.


Čo získate vo video kurze:


PREZENČNÉ KURZY v zmenenom režime

Naše kurzy v priestoroch HAPPY v Stupave, tak ako ich poznáte, vám v od septembra ponúkame v menších skupinách, v kratších kurzoch, v pracovných dňoch v čase o 8:15 a o 18:00, podľa rozvrhu na stránke www.happy.jaspis.sk Vybrať si môžete z ponuky nasledovných kurzov: Powerjoga, Pilates a Anglická konverzácia. Kurzy pre deti sme sa rozhodli v tomto školskom roku neotvoriť. Epidemiologickú situáciu naďalej pozorne sledujeme a našu prevádzku budeme na základe jej vývoja aktualizovať.


COWORK – zdieľaná kancelária

V priestoroch HAPPY sa nachádzajú vybavené, zdieľané kancelárie Coworku, čo je praktický koncept vytvorený pre tých, ktorí potrebujú pracovať samostatne na svojich projektoch, ale zároveň nemajú vlastnú kanceláriu, a nechcú pracovať z domu, ani cestovať ďaleko zo Stupavy. Ak patríte medzi ľudí, ktorí hľadajú vybavený kancelársky priestor, kam stačí priniesť svoj počítač a sústrediť sa na sa svoju prácu, nájdeme miesto aj pre vás. 

Veríme, že inovácie, ktoré u nás vznikajú, prijmete s rovnakou radosťou, s akou ich pre vás pripravujeme. Užite si ešte krásne leto.

publikované: 09. 08. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.