Tipy na najlepšie darčeky

Zdravie je najlepší darček. Vyberte si tie najlepšie darčeky pre seba alebo svojich blízkych, ktoré prinesú radosť, zdravé telo a pokojnú myseľ. Ku každému darčeku máme pripravený krásny darčekový poukaz.

Pilates_akcia.jpg

1. Darček v hodnote 20 Eur pre tých, ktorí chcú vyskúšať všetko 

Program na celý január, zostavený z cvičenia Powerjogy a Pilatesu. Cvičiť sa bude každý pracovný deň, spolu 20 ONLINE lekcií zdravého pohybu, ktoré budú vysielané naživo cez aplikáciu Zoom a svoju lektorkou aj ostatných cvičencov uvidíte a navzájom sa budete podporovať. Zažijete energiu spoločnej lekcie v bezpečnom prostredí vlastnej domácnosti. Cena je výnimočná, preto sa môžete rozhodnúť, či budete cvičiť s nami 1 x týždenne, alebo využijete všetky lekcie. 

2. Darček v hodnote 50 Eur pre tých, ktorí začínajú 

Ucelený program 10 video hodín pre úplných začiatočníkov, ktorý si môžete spustiť kedykoľvek, kdekoľvek a lekcie môžete opakovať toľkokrát, koľko potrebujete. Stačí Vám pripojenie na internet a celý rok môžete s nami cvičiť v súkromí svojej  obývačky a v čase, ktorý Vám vyhovuje. Vybrať si môžete zo 4 kvalitných kurzov Pilatesu alebo Powerjogy (aj verzie pre pokročilých). 

3. Darček v hodnote 50 Eur pre nerozhodných 

Ak ešte neviete, či obdarovaný ocení viac online lekcie alebo video kurzy, máme pre Vás darčekový poukaz na aktivity z nášho programu podľa vlastného výberu obdarovaného. 

4. Darček v hodnote zdravého tela a radosti z pohybu pre každého 1+1 

Pridajte sa k našim online programom, ktoré sa dajú kúpiť aj ako samostatné lekcie a využite šancu na svoju lekciu pozvať zdarma aj svoju kamarátku. 

Teší nás, že sa pravidelne vidíme, že nás podporujete a že spolu budujeme nielen zdravie, ale aj pokojnú myseľ, čo sa v tejto dobe mimoriadne hodí. 

 

publikované: 11. 11. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.