Deviate narodeniny sú také iné

V týchto dňoch má HAPPY svoje deviate narodeniny a do desiateho roka centra vstupujeme s otáznikom, či sa nám podarí osláviť aj okrúhliny.

od septembra v novych priestoroch.jpg

V októbri 2011 sme otvorili prvé kurzy v HAPPY, kto z Vás si to ešte pamätá? Chvíľu nám to trvalo, kým sme sa rozbehli. V tej dobe bolo veľmi odvážne otvoriť si centrum pre deti a rodinu v mestečku tak blízko Bratislavy. Ach, aké to len bolo krásne, keď sa naša miestnosť konečne zaplnila a rozvrhy sa postupne rozširovali! Zažili sme spolu veľa podnetných chvíľ, spoznali sme veľa úžasných ľudí, vymenili sme si tisíce úsmevov, názorov, správ a objatí. Toto všetko dávalo zmysel tomu, čo robíme. Myšlienkou tohto centra nikdy nebola podnikateľská aktivita, ale vytvorenie bezpečného zázemia, kde sa každý bude cítiť vítaný. Vy, čo ste ku nám chodili, to iste viete. Chceli sme si ten čas, ktorý spolu trávime najmä užiť. Príspevkami za kurzy sme pokrývali odmeny našim úžasným lektorkám a nájom priestorov, a keď sa nám lepšie darilo, sme vždy investovali do rozvoja, či už priestoru, zariadenia alebo technických riešení, či marketingu.  

Tento rok bojujeme o prežitie nášho centra, o zachovanie priestoru, ktorý sme tak dlho budovali, tak veľa do neho dali. Naše posledné kurzy v plnom rozvrhu sme ukončili v marci. Ku koncu školského roka a cez leto sme podľa skúseností z minulých rokov kurzy neorganizovali a začali sme opäť v septembri vo veľmi obmedzenom režime tak, aby sme aspoň čiastočne pokryli nájom priestorov. A ako viete, toto sme po pár týždňoch opäť prerušili.   

Snažíme sa prispôsobovať aktuálnej situácii, a tak sme ešte v lete natočili 4 kompletné video kurzy na domáce cvičenie a zároveň sme prešli s rozvrhom na online lekcie, aby sme zostali v kontakte aspoň takto. Ak nás chcete podporiť, cvičte s nami, dajte nám vedieť, či sa Vám naše virtuálne lekcie páčia a posuňte túto informáciu aj ďalej. Do svojich hodín dávame maximum a veľmi veríme tomu, že si tým môžeme pomôcť vzájomne. 
Máme vás radi a ďakujeme, že ste tu s nami už 9 rokov!

publikované: 14. 10. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.